Boek een radar Flightscope golftraining op Capelle

      

 

VonBurgGolf is er trots op de nieuwste golftechnologie vanaf 2012 in huis te hebben. Met het FlightScope Golfball Tracking System kunnen we u nog betere golflessen geven en u van clubfitting mogelijkheden voorzien met praktische feedback.

Uw golfswing analyseren we door te kijken hoe uw club door de bal gaat. Tevens volgen we in 3D welke balvluchten u slaat. We kunnen nu door een aantal swing of materiaal veranderingen uw afstanden of bal vluchten verbeteren. Tourspelers, lage handicappers maar ook gemiddelde en beginnende golfers kunnen bij ons voor verbeteringen in hun golfspel terecht.

Mogelijkheden zijn:

Een swing analyse / 0 meting van uw golfspel

 • Hoe ver ( carry ) slaat u b.v. uw: pitchingwedge, ijzer 7, ijzer 5, hybride, Houten 3, Driver.
 • Hoe gaat u met uw club door de bal, de vijf balvlucht wetten worden geanalyseerd.
 • Clubspeed – het is mogelijk om te leren meer clubspeed te genereren en de verbeteringen te meten.
 • Sweetspot – raakt u de bal niet op de sweetspot en doet u dit constant, dan kunnen we een aantal swing principes verbeteren zodat u de bal beter gaat raken ( smash factor )
 • Clubblad – Hoe staat uw clubblad op het moment van raken ten opzichte van de target en swing baan. Hoeveel open of gesloten moet de club staan voor een mooie draw of fade.
 • Swingbaan – Hoe gaat uw club door de bal. Gaat de club van binnen naar buiten of van buiten naar binnen, hoeveel graden is ideaal voor een rechte, draw of fade balvlucht.
 • Invalshoek – Welke invalshoek heeft uw club bij impact en kunnen we de bal hoogte en spin verbeteren en zo meer lengte uit uw slagen halen.

Club Calibratie

Gedurende een club calibratie wordt data opgenomen van elke club uit uw tas. Daardoor kunnen we de diverse karakteristieken van elke club bepalen om zo te helpen de 'gaten' in uw tas op te vullen en de set zodanig aan te meten dat de set meer effectief is voor elke individuele speler.

Club Vergelijkingen

Een club vergelijkingssessie helpt de speler om het presteren van de diverse clubheads na te gaan. Zo zijn we in staat om te bepalen wat de beste clubs voor u zijn gebaseerd op de actuele beelden op de FlightScope. ( welk clubhead geeft voor u de beste balvlucht )

Club Fitting

De gedetailleerde informatie die de FlightScope geeft, assisteert ons bij het aanbevelen van de correcte loft, het type shaft, de flex en het gewicht van op maat gemaakte uitrusting.

We kijken met u o.a. naar:

 • Shaft (staal of graphite met de juiste flex )
 • Shaftlengte & -flex voor meer hoogte en lengte in uw slagen
 • Loft & Lie voor een rechte balvlucht
 • De juiste grip dikte voor meer controle

Wilt u graag een keer met de flightscope les krijgen, noteer dit dan als u een lesboekt bij de opmerkingen.

Neem voor een golfles contact op met: Hans von Burg / 06 53299892 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing