capto

Puttraining met Capto computer sensor analyse

 

 

 

 

Verbeter deze winter je putten en breng in 2019 je putten naar  een hoger niveau!

In de putstudio drivingrange Capelle wordt de capto sensor wordt aan je putter vast gezet, deze sensor meet de belangrijkste 20 onderdelen van je putting stroke. De data wordt heel precies gemeten en duidelijk afgebeeld. Daarna kan je gelijk met de verbeteringenen biomechanica van je putter techniek aan het werk.

Von Burg Golf putting programma zijn 3 lessen van 50 minuten.

Les 1 – Intake, een capto 0 meting, oplijnen, video analyse. U krijgt uitleg hoe je je putting techniek moet te verbeteren. Als laatste een  nieuwe meeting en aanwijzingen en een oefenprogramma op de mail.

Les 2 –  Capto meeting en daarna gebruiken we de capto sensor een aantal keer in live modus voor directe feedback en training. U krijgt nog een aantal oefeningen.

Les 3 – Meetieen wedstrijdje tegen de pro.ng met de capto en eventueel laatste verbeteringen, green reading, mentale training en

Kosten  zijn:

1 persoon           180,-

2 personen         90,- p.p.

3 personen         70,- p.p.

capto scherm

 

Neem contact op met: Hans von Burg Golfprofessional Capelle Golf

T- 06 53299892  E- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.vonburggolf.nl

 

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing