biomechanicaBiomechanica van uw swing
Sla de bal 10 tot 20 meter verder!

Beheers uw swing! Iedereen heeft een persoonlijke   golfswing die we uit 5 biomechanische testen gaan vinden. Uit deze testen komt een blauwdruk van uw golfswing. Deze swing zorgt voor minder twijfel en past beter bij uw lichaam. We meten de krachten vanuit de grond. U krijgt oefeningen golfles om uw afzetkrachten te verhogen. Moet u meer: gliden, spinnen of launghen? Leer hoe u in deze 3 trainingen stap voor stap uw swing speed verhoogt en meer vertouwen in uw swing krijgt.

De force plates meten de druk, kracht en de tijd die u   voor en op impact in de bal vuurt. Gecombineerd met de biomechanica van uw golfswing zal de bal verder vliegen.

De volgende punten worden verbeterd:
               - clubhead speed
               - smashfactor
               - swingbaan
               - compressie op de bal
               - natuurlijke swing & balvlucht
               - minder spanning op de lichaam en onderrug

LBA (Lowerbodey action) werd door pro’s in het verleden geïnterpreteerd en uitgelegd als gewichtsoverdracht. Er is echter meer aan de hand… De druk op elke voet afzonderlijk meten gedurende de hele swing, geeft informatie die van onschatbare waarde is met betrekking tot efficiëntie, reproductie en balans.

bioswingDaar komt bij dat het geweldig voelt om datgene te doen wat je lichaam wil dat je doet. Dankzij de bioswing kunnen we nu meten welke van de 3 basis LBA’s voor uw lichaamsbouw het meeste geschikt is en daarom ook het beste rendement zal geven.

Programma voor HCP 18 of lager:
3 trainingen van 1 uur, rangeballen inclusief.
Resultaten en aanwijzingen van de trainingen krijgt u via e mail.
Kosten:   1 pers. 180,-   2 pers. 90,- p.p.   3 pers. 70,- p.p.
Inschrijvingen via:
E mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06- 53299892
vonburggolf.igolfinstructor.com

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing