Thema trainingen Capelle 2021

 

Trainen en goede instructie vormt de basis. In een groepje trainen is vaak gezelliger en leuker! Hierdoor ga je vaker afspreken en wordt je sneller een betere golfer. In een groepje trainen is ook nog eens voordeliger.

Golfschool Capelle geeft in de maanden januari en februari verschillende trainingen:  swing met video, swing met driver en flightscope ect...

Iedere training beginnen we met een goede warming-up en we eindigen met een wedstrijdje.

Tijdens de les is er ruimte voor persoonlijke wensen.

            

De trainingen zijn open voor alle niveaus. De groepen zijn met maximaal 6 personen. We maken indien nodig gebruik van video analyse, radar technologie en meer moderne lesgeef materialen.

 Thema clinics zijn te bekijken in de lesagenda!

 Kosten zijn: € 15,- per training.

U kunt ook een clinickaart kopen. (1 jaar geldig) Met de kaart kunt u aan 6 thematrainingen   deelnemen. Kosten: € 80,-

 Inschrijven graag via: https://vonburggolf.igolfinstructor.com In oranje zie je de groepslessen staan. Graag eerst registreren in de bovenstaande lesagenda alvorens u zich kan aanmelden voor een training of masterclass. U kunt ook vragen of de receptie uw deelname inboekt.

 Met vriendelijke groeten en tot op de drivingrange!

Hans von Burg

www.vonburggolf.nl

Biomechanica van uw swing

biomechanicaBiomechanica van uw swing
Sla de bal 10 tot 20 meter verder!

Beheers uw swing! Iedereen heeft een persoonlijke   golfswing die we uit 5 biomechanische testen gaan vinden. Uit deze testen komt een blauwdruk van uw golfswing. Deze swing zorgt voor minder twijfel en past beter bij uw lichaam. We meten de krachten vanuit de grond. U krijgt oefeningen golfles om uw afzetkrachten te verhogen. Moet u meer: gliden, spinnen of launghen? Leer hoe u in deze 3 trainingen stap voor stap uw swing speed verhoogt en meer vertouwen in uw swing krijgt.

De force plates meten de druk, kracht en de tijd die u   voor en op impact in de bal vuurt. Gecombineerd met de biomechanica van uw golfswing zal de bal verder vliegen.

De volgende punten worden verbeterd:
               - clubhead speed
               - smashfactor
               - swingbaan
               - compressie op de bal
               - natuurlijke swing & balvlucht
               - minder spanning op de lichaam en onderrug

LBA (Lowerbodey action) werd door pro’s in het verleden geïnterpreteerd en uitgelegd als gewichtsoverdracht. Er is echter meer aan de hand… De druk op elke voet afzonderlijk meten gedurende de hele swing, geeft informatie die van onschatbare waarde is met betrekking tot efficiëntie, reproductie en balans.

bioswingDaar komt bij dat het geweldig voelt om datgene te doen wat je lichaam wil dat je doet. Dankzij de bioswing kunnen we nu meten welke van de 3 basis LBA’s voor uw lichaamsbouw het meeste geschikt is en daarom ook het beste rendement zal geven.

Programma voor HCP 18 of lager:
3 trainingen van 1 uur, rangeballen inclusief.
Resultaten en aanwijzingen van de trainingen krijgt u via e mail.
Kosten:   1 pers. 180,-   2 pers. 90,- p.p.   3 pers. 70,- p.p.
Inschrijvingen via:
E mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06- 53299892
vonburggolf.igolfinstructor.com

Puttraining met Capto computer sensor analyse

capto

Puttraining met Capto computer sensor analyse

 

 

 

 

Verbeter deze winter je putten en breng in 2019 je putten naar  een hoger niveau!

In de putstudio drivingrange Capelle wordt de capto sensor wordt aan je putter vast gezet, deze sensor meet de belangrijkste 20 onderdelen van je putting stroke. De data wordt heel precies gemeten en duidelijk afgebeeld. Daarna kan je gelijk met de verbeteringenen biomechanica van je putter techniek aan het werk.

Von Burg Golf putting programma zijn 3 lessen van 50 minuten.

Les 1 – Intake, een capto 0 meting, oplijnen, video analyse. U krijgt uitleg hoe je je putting techniek moet te verbeteren. Als laatste een  nieuwe meeting en aanwijzingen en een oefenprogramma op de mail.

Les 2 –  Capto meeting en daarna gebruiken we de capto sensor een aantal keer in live modus voor directe feedback en training. U krijgt nog een aantal oefeningen.

Les 3 – Meetieen wedstrijdje tegen de pro.ng met de capto en eventueel laatste verbeteringen, green reading, mentale training en

Kosten  zijn:

1 persoon           180,-

2 personen         90,- p.p.

3 personen         70,- p.p.

capto scherm

 

Neem contact op met: Hans von Burg Golfprofessional Capelle Golf

T- 06 53299892  E- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.vonburggolf.nl

 

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing